Leasing tilpasset dine behov

Vi giver dig mulighed for at tilpasse en leasingaftale til at dække dine behov, hvad enten du er privatperson eller erhvervskunde. Hos os får du kyndig rådgivning omkring, hvilken leasingaftale der passer bedst til og opfylder dine specifikke behov.

Vi er en familieejet virksomhed, med stor fokus på personlig service. Derfor er det vigtigt for os at skabe en relation med tillid og tryghed, når du skal lease en bil eller varevogn hos os.

Vi opdeler vores leasingmuligheder i to overordnede kategorier; privatleasing og erhvervsleasing. Det gør vi, for at tilbyde den bedst tilpassede og mest optimale leasingaftale til alle vores kunder.

Vi har et stort udvalg af modeller til privatleasing med lav udbetaling og lav månedlig ydelse.

Privatleasing

Du har styringen

Privatleasing giver dig styringen over faste udgifter og månedlig ydelse i forbindelse med din bil og dit kørselsforbrug. Du kan nyde glæderne ved at have en bil, uden at få bekymringerne om reparationer, pludselige økonomiske udgifter eller værditab oveni. Vi har nemlig inkluderet udgifterne til serviceeftersyn og uforudsete værkstedsbesøg i den faste månedlige ydelse, du betaler for at lease. Selvfølgelig leveret med vores personlige service og gode rådgivning.

Dine muligheder

Privatleasing giver dig muligheden for nemt og sikkert at udskifte din bil med en ny, hvert tredje år. Du får fuld råderet over bilen som dens faste bruger, dog uden at eje den. Vi kalder det ’lejet ejerskab’.

Du har selvfølgelig også mulighed for at give den leasede bil, dit eget personlige præg. Dette kan gøres igennem tilvalg af forskelligt fabriks- og eftermonteret udstyr. På baggrund af, hvilket udstyr du vælger, beregner vi et samlet leasingtilbud til dig.

Hvem må køre bilen?

Du er registreret som bilens bruger, og har som nævnt tidligere, råderet over den. Du må derfor gerne låne den ud til familie og venner i ny og næ. Vi anbefaler dog, at du sikrer dig, hvad dit forsikringsselskab har fastsat af regler og eventuelle begrænsninger for, hvem der må bruge bilen.

Leasingperiode og –aftale

Ved leasingperiodens begyndelse anslår vi kørselsforbrug og aftaler længden af perioden. Således får vi tilpasset en kontrakt til dine personlige behov og minimerer risikoen for, at du skal betale ekstra for dit kilometerforbrug.

Leasingaftalen bygger på en standardkontrakt udarbejdet i samarbejde med FDM og Finans og Leasing, for at sikre dig større tryghed, samt inkludere rettigheder og forpligtelser.

Når leasingperioden ophører, returneres bilen i den stand, som er forventelig i forhold til dens alder og forbrug. Den vil i denne sammenhæng blive gennemgået og du vil få en afleveringsrapport som kvittering for endt leasingperiode.

Erhvervsleasing

For dig, der er erhvervskunde, tilbyder vi to forskellige leasingmodeller. Hvad enten du ønsker 100% budgetsikkerhed, eller vil tage noget af risikoen selv, har vi en mulighed for dig.

Med operationel leasing kender du alle udgifter på forhånd og kan derfor planlægge ned til mindste detalje.

Med finansiel leasing har du et godt alternativ til traditionel lånefinansiering.

Det er selvfølgelig op til dig om du vil lease en personbil eller en varevogn.

Operationel leasing

Vi tilbyder en komplet løsning i operationel leasing, hvor vi står for det hele. Du får derfor ingen bekymringer omkring hverken værditab eller serviceomkostninger på leasingbilen.

I en operationel leasingaftale får du råderetten over bilen, og tit aftaler vi også at der indgår en service- og vedligeholdsaftale i aftalen. Du kan selvfølgelig altid tilvælge yderligere services, der bliver koblet på leasingaftalen. Derfor er det eneste du skal tænke på, den månedlige leasingydelse.

Fordele ved operationel leasing

 • Nul risiko på bilens restværdi
 • Serviceomkostningerne er som regel indeholdt i leasingaftalen – dvs. ingen uforudsete udgifter
 • Mulighed for at tilvælge dækaftale, forsikring, vejhjælp og brændstofkort
 • Undgå at binde kapital i aktiver

Kombinationen af disse er inkluderet i din månedlige ydelse, som gør at du er kørende 100% risikofrit.

Finansiel leasing

Finansiel leasing er et alternativ til lånefinansiering. Du bevarer den fulde brugsret over bilen, uden at skulle binde aktiver. Til gengæld står du selv for restsværdien på bilen ved leasingaftalens udløb. Det betyder, at du selv skal sælge bilen, og derfor har mulighed for at dække et eventuelt tab eller sælge med fortjeneste.

Fordele ved finansiel leasing

(I forhold til almindelig lånefinansiering eller en kassekredit)

 • Begrænsede etableringsomkostninger
 • Undgå at binde kapital i aktiver
 • Bevar den fulde brugsret over aktivet
 • En løsning, der er tilpasset indtjening og levetid
 • Løbende skattemæssig driftsudgift i stedet for en stor anlægsinvestering

Du skal dog være opmærksom på, at finansiel leasing skal aktiveres i regnskabet, hvilket operationel leasing ikke skal.

 

Brændstofkort

Vi tilbyder også en brændstofløsning i forbindelse med vores leasingaftale. Den samler dine udgifter til leasing og brændstof på samme faktura, så det er let at overskue, og sikrer dig rabat, hver gang du tanker.

Du kan vælge op til to brændstofkort pr. aftale, og kan vælge imellem Shell, Q8, Uno-X og Circle K.

Fordele ved Brændstofkort

 • Lave priser på brændstof
 • En samlet faktura med leasingydelse og brændstofforbrug
 • Øget kredittid – forbruget på brændstofkortet faktureres med én måneds længere kredit, end ved en aftale direkte med brændstofselskabet
 • Mulighed for kilometerindtastning på brændstofkortene, så du kan følge forbruget

Den helt rigtige leasing- og brændstofaftale

Lyder vores leasing- og/eller brændstofmodel som noget for dig? Så kontakt os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig. Vi er altid behjælpelige med professionel rådgivning og personlig service, så kom ind i en af vores afdelinger eller bestil en tid til rådgivning her.