Flexleasing hos Anders Petersen Automobiler

Hvad er Flexleasing? - Læs med her og få svar på alle dine spørgsmål omkring Flexleasing.

Hvad er Flexleasing

Kort fortalt, går flexleasing ud på at lease en bil uden at betale den fulde registreringsafgift, der som bekendt er meget høj i Danmark. Ved flexleasing deler man finansieringen op i mindre perioder (typisk 12 måneder), hvor man betaler afgift for den aftalte periode. Dermed betaler man kun afgift for den periode man flexleaser sin bil, i modsætning til den fulde registreringsafgift.

Ved at betale afgiften for perioden, undgår man de store kapitalbindinger i forbindelse med registrering, der ofte er ved traditionel køb af bil. Flexleasing er især attraktivt når man ser på biler fra mellemklassen og op, fordi registreringsafgiften ofte er størst ved denne type bil. 

Er du i tvivl om flexleasing er noget for dig? - så tag en snak med vores rådgiver, der er ekspert i leasing og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din drømmebil.

Vil du gerne undgå et tab af værdi på din bil, kan du købe et service- og reparationsabonnement hos Anders Petersen Automobiler

Afgift ved Flexleasing 

Med denne form for leasing har du derved mindre kapital bundet til din bil. 

En anden fordel ved flexleasing, er at biler ikke er registreret i Danmark, og derfor kan sælges til Tyskland og andre EU lande, da der ikke er registreringsafgift bundet i bilen.

Grundet den store registreringsafgift på biler fra mellemklassen og op, er det især denne type bil hvor flexleasing er attraktivt. 

Læs mere om hvordan du kan lease din bil hos Anders Petersen Automobiler

Flexleasing Privat

Når du skal privat flexlease din bil er der en række faktorer du skal have med i din beregning, og da alle faktorer påvirker hinanden er det vigtigt med en realistisk beregning:

  • Bilens pris
  • Månedlig ydelse
  • Restværdi af bilen
  • Førstegangsydelse

Bilens pris kan regnes ud ved at tage restværdi + førstegangsydelse ved 100% nedskrivning. 

Den månedlige ydelse findes ved at tage en procentdel af den samlede afgiftbeløb. Ved flexleasing falder denne procentdel jo ældre bilen er, hvilket gør den månedlige ydelse lavere, jo ældre bilen er.

Restværdi af bilen er det beløb bilen er værd når leasingperioden er afsluttet. Her skal man finde en så realistisk restværdi som muligt. Restværdien har nemlig indflydelse på ydelsen; jo mere man afskriver, desto højere bliver den månedlige ydelse. Omvendt er det med en mindre ydelse på mindre afskrivning. 

Førstegangsydelse består af en procentdel af bilens værdi. Derudover skal nedskrivningerne på bilens restværdi også med i beregningen. 

Med flexleasing har du altså mulighed for at lease din alletiders drømmebil, dog med en smule mere risiko, da du selv hæfter for at bilen kan sælges til den aftalte restpris. 

Vi anbefaler derfor at du kontakter vores flexleasing-ekspert og får en snak om hvordan din flexleasing aftale skal se ud.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Loading...