Opel Corsa - Find din nye bil hos Anders Petersen Automobiler

Få Opel Corsa på en Leasingaftale

På denne side kan du læse mere om den nye Opel Corsa.

Som autoriseret Opel forhandler leverer Anders Petersen Automobiler ekspertrådgivning til dig, der er på udkig efter en ny bil. 

Opel Corsa Kampagne - Det fornuftige valg

Opel Corsa IMAGE fra 124.990

Lige nu kan du gøre en rigtig god handel ved køb af den nye Opel Corsa Image 1.4 med 90HK med en masse udstyr som: Aircondition, Fartpilot, Hill Assist, 7" Touch Skærm og meget mere.

Vi har selvfølgelig også skarpe priser på Corsa modellerne: IMPRESS og OPC-Line.

Book en rådgiver, der kan fortælle dig meget mere og hjælpe dig med at finde den bedste finansieringsløsning.

Når du køber en ny Opel hos Anders Petersen Automobiler kan du få en fordelagtig serviceaftale, der sikrer dig imod uforudsete udgifter.

Opel Corsa - Det Fornuftige Valg

Køb din Opel Corsa hos Anders Petersen Automobiler

Nemt, smart og et fornuftigt valg!

Design

Opel Corsa er og bliver et pletskud fra Opels side. Med dens unikke og indbydende design inviterer den dig med ud på vejen.

Med sporty front, de berømte buede xenon forlygter samt de præcise og kraftfulde linjer og former er alt sammen med til at Corsa'en ser lækker ud fra alle vinkler. Kort sagt er det en bil, hvor der er tænkt over hver eneste detalje. Det er en perfekt kombination af smukt design og tysk ingeniørkunst. 

Lige så elegant som den er udefra - Lige så stilfuld og overskuelig er den indevendig. Det stilrene interiør er sammensat af udvalgt kvalitetsmateriale, med fokus på innovativ indretning og praktiske opbevaringsmuligheder.

Alt sammen for at sikre dig en køretur, der er så nem og behagelig som muligt.

Innovation og Connectivity 

Med ny teknologi som Open Eye-system får du et ekstra sikkerhedselement i din nye Opel Corsa.

Den nye Corsa byder på endnu mere sikkerhed og behagelige køreegenskaber, med de intelligente nye BI-Xenon forlygter, der følger vejen rundt i et sving. I de mørke tider giver løgterne dig mere overblik, og du kan derfor færdes mere sikkert på vejene.

Blandt ekstraudstyr findes den nye Corsa IntelliLink, der er en 7" touchskærm, der kan kan integreres med iOs og Android. Derved kan du altid være i kontakt med omverdenen og nyde god musik eller lydbøger på vejen.

Komfort

I den nye Opel Corsa er der tænkt på komfort. Med opvarmede sæder og rat kan du nyde dine ture på vejen, uden at skulle tænke på at fryse. Med TermaTec forrude slipper du for at skulle ud og skrabe isen af din forrude på en kold vintermorgen.

Opel Corsa 5-dørs - imponerende pladsforhold

Den perfekte bil til dig, der stiller store krav til plads og gode køreegenskaber, men som ikke har behov for en større bil. Corsaen er perfekt til bykørsel og langfart – og der er plads nok til at invitere familie og venner med. På intet tidspunkt føler man, at man sidder i en ”lille” bil. Tværtimod. Indretningen og komforten i en Opel Corsa er i topklasse og emmer af tysk kvalitet og grundighed – helt som i de større modeller.

Opel Corsa Varianter

Variant Motor Brændstof Gear
Essentia 1.4 - 90 HK Benzin 5-trins manuel
Image 1.4 - 90 HK Benzin 5-trins manuel
Excite 1.4 - 90 HK Benzin 5-trins manuel
Impress 1.4 - 90 HK Benzin 5-trins manuel
OPC-Line 1.4 - 90 HK Benzin 5-trins manuel
Inspire 1.4 - 90 HK Benzin 5-trins manuel

Opel Corsa Anders Petersen Automobiler Risskov

Modeller

Alle Opel Corsa modellerne Image, Excite, Impress og OPC-Line er bygget på samme egenskaber. Forskellen findes i de forskellige udstyrspakker.

  • 1.4 Motor med 90 HK
  • Benzin som brændstof
  • 5-trins manuel gearkasse

Opel Corsa 

Fornuftige priser, god komfort, solid mekanik og lavt brændstofforbrug er nogle af de ord der beskriver en Opel Corsa bedst. Derfor kom det heller ikke som den store overraskelse, da Opel Corsa i 2007 blev kåret til Årets Bil i Danmark.
Den billigste version har en lille 1,0-liters benzinmotor med tre cylindre. Det betyder, at den kræver nogle omdrejninger, før der for alvor sker noget, men det giver også bilen en vis charme, og det er i mange situationer rigeligt til en bil af denne størrelse.

Skal du pendle på motorvejen eller kører du dagligt længere ture, bør du måske overveje en diesel motor med en lidt større motor, da den gør livet på motorvejen en del sjovere og mere behagelig. 

Sikkerhed

Alle Opel Corsa'er har ESC, seks airbags og topkarakter i EuroNCAP-crashtest, hvilket gør den til en af de mest sikre modeller i klassen. Alligevel er Opel Corsa ikke lige så populær som Opel Astra, men den sælger alligevel godt som brugt, så du behøver ikke frygte den store afskrivning. Du bør dog vælge en model med en udstyrspakke der gør bilen attraktiv.

Kontakt Os

Du er altid mere end velkommen i vores showroom i Risskov, hvor vores ekspertrådgivere står klar til at hjælpe dig. 

Bestil tid hos vores rådgiver, hvor du vil høre mere om din nye Opel Corsa, eller ønsker at booke en prøvetur.

Læs mere om vores Opel Service- og Reparationsabonnement 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Loading...

Ring mig op

Loading...