• Opel Vivaro - Varebilen med plads til det hele

  • Varerum med plads til alt dit værktøj

  • Dit kørende kontor

  • VIVARO ERHVERVSLEASING

    SE MERE HER

Opel Vivaro - Passer perfekt til din virksomhed

Priser fra 159.990 Ekskl. moms

Leasing af din nye Opel Vivaro

Opel Vivaro Kampagne

Opel Vivaro Essentia kan nu leases fra 1.645 kr./md.

Den nye rummelige varevogn Opel Vivaro Essentia kan nu opleves hos Anders Petersen Automobiler. Med den nye varevogn får du en masse udstyr som: Selealarm på alle pladser, Sædeopvarmning, Komfort føresæde med armlæn, Aircondition og meget mere.

Har du brug for mere power under motorhjelmen, har vi har selvfølgelig også skarpe priser på de andre Vivaro-modeller: Enjoy og Innovation.

Book en rådgiver, der kan fortælle dig meget mere og hjælpe dig med at finde den bedste finansieringsløsning.

Når du køber en ny Opel hos Anders Petersen Automobiler, kan du få et fordelagtigt service- og reparationsabonnement, der sikrer dig imod uforudsete udgifter.

Høj komfort og lave ejeromkostninger

Som erhvervsdrivende har man ikke tid til at lade sine kunder vente.

Derfor er det vigtigt at man kører en varevogn, der er driftsikker samtidig med at den har plads til det materiale og udstyr man skal bruge i dagligdagen.

Opel Vivaro er den fleksible varevogn, der kan tilpasses alle brancher og erhverv. Blandt de mange modeller og tilpasnings muligheder findes der helt sikker en udgave, der passer på din virksomhed.

For at hjælpe dig og din virksomhed på vejen, fungere Vivaro som rullende kontor med stor laste-evne og rummelighed. Det er blot nogle af årsagerne til at Opel Vivaro blev kåret til Årets Varevogn i 2015.

Intelligent Indretning

Selvom de indvendige mål er kompakte, er Vivaros indretning optimeret til fulde. Kabinen er indrettet så du kan bruge bilen som dit kørende kontor. Takket være de mange muligheder for justering og tilpasning, kan du indrette din varevogn, så den passer til dine behov.

Du får blandt andet en masse muligheder for at opbevare dine ting, så der hele tiden er styr på hvor de er. Endvidere kan du få integreret tabletholder og kaffeholder, så du er godt kørende hele dagen igennem.

Varerummet kan klare en lasteevne på op til 1.200 kg. hvilket gør dig i stand til at medbringe alt hvad du skal bruge, så du slipper for at køre en ekstra gang.

I varerummet kan du fylde op med dit materiale og værktøj, da der er en kapacitet på op til 8,6 m³. Det er med til at du kan have alt hvad du skal bruge når du skal servicere dine kunder. 

Book Rådgiver for at høre mere om hvordan vi hurtigt kan få dig ud at køre i en ny Opel Vivaro!

Blandt vores brugte biler har vi måske din nye varevogn fra Opel!

Find ud af mere om Erhvervsleasing af din nye Opel Vivaro.

Sikkerhed

Når du køber din nye varevogn fra Opel, får du selvfølgelig også de nyeste sikkerhedsteknologier med. 

Det er blandt andet

  • Aktiv Fartpilot - Der hjælper føreren af bilen med at holde den indstillede afstand til den forankørende bil.
  • Aktiv vejbaneassistent - Giver en alarm hvis varevognen uhensigtsmæssigt er ved at skifte vejbane.
  • Hill Assist - Forhindre vognen i at rulle baglæns, når du holder på en bakke. Holder bilen stille fra når du flytter forden fra bremsen og til det tidspunkt du træder på speederen.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Loading...