Nyheder

Hold dig opdateret med nyheder fra Anders Petersen Automobiler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:
newsletter-signup-icon

Følg os på de sociale medier her:

facebook    linkedin    youtube


Mere plads og udstyr i ny Opel Insignia Sports Tourer

Exciting eye-catcher: The athleticism of the new Opel Insignia Sports Tourer is derived from the Monza Concept design study.

Bagagepladsen er øget med 100 liter på den nye Insignia Sports Tourer i forhold til forgængeren, og bilen kan nu klare op til 1640 liter med bagsæderyglænet lagt ned.

Mere plads og mere standard- og sikkerhedsudstyr er nogle af kvaliteterne ved den nye Insignia Sports Tourer, som Opel nu offentliggør de første billeder af.

Automatisk nødbremse og Lane Keep Assist med styrekorrektion er standardudstyr på bilen, der også kan udstyres med avancerede LED Matrix forlygter med 16 selvstændige LED enheder i hver forlygte. Lyset tilpasser sig automatisk mod- og medkørende bilister uden at blænde, selv om det lange lys er permanent tændt i mørke. Insignia får også en række komfortdetaljer som mulighed for varme i bagsædet, varme i forruden og som på alle andre Opel modeller varme i rattet.

insignia bag

På tekniksiden er der ny otte trins automatgearkasse, nye benzinmotorer og nyt avanceret firehjulstræk. Den nye Sports Tourer er op til 200 kilo lettere end forgængeren afhængig af
version. På trods af denne betydelig vægtreduktion er bilens akselafstand 9,2 cm længere end den nuværende model, og sporvidden er forøget med 11 millimeter.

I nedenstående video kan du se Opels CEO Karl Thomas Neumann præsenterer Den Nye Sports Tourer

Bilen får debut på biludstillingen i Geneve den 7. marts 2017.

Vi forventer bilen i Danmark til maj 2017


Opel Astra er Årets Campingtrækker 2017

DCU årets Campingtrækker 2017 Foto Brian Lindberg Jensen (1)

Konkurrencen var skarp, men fremragende allround-egenskaber og værdi for pengene betød, at Opel Astra Sports Tourer løb med sejren, da Dansk Camping Union, medlemsorganisation for 50.000 campingfamilier, kårede Årets Campingtrækker 2017.

Der er ingen, der trækker deres campingvogn selv, og biler opfører sig meget forskelligt med og uden noget på krogen. Af samme grund har denne kåring stor værdi for campisterne, der ellers ikke kan få viden om, hvordan en given bil arter sig med en campingvogn bag på, siger DCU´s landsformand Bjarne Jensen.

10 biler var med i opløbet, men Opel Astra Sports Tourer CDTI diesel med 160 hk endte med at give de øvrige ni konkurrenter baghjul, da kampen om Årets Campingtrækker 2017 blev udkæmpet.

De 10 biler blev dels testet på landevej, dels på Køreteknisk Anlæg i Sorø. På landevej kunne juryen tjekke, hvordan bilerne opførte sig ved hverdagskørsel, mens øvelserne på den lukkede bane viste vognenes evner i dobbelt undvigemanøvrer, slalomkørsel og bremseøvelser, ligesom det her var muligt at kontrollere vognenes optræk og retningsstabilitet.

Suveræn allrounder

Den nye generation af Opel Astra har fået en lavere egenvægt end tidligere, men vægttabet har bestemt ikke gjort den ringere til at manøvrere en campingvogn. Opel Astra Sports Tourer er både en fremragende trækker, der formår at tumle en campingvogn selv i pressede situationer, og en dejlig familiebil, og så er det naturligvis også vigtigt, at den er til at betale.

De 10 biler i finalefeltet bestod af Opel Astra Sports Tourer, Volvo V90, Seat Ateca, Skoda Superb, Subaru Levorg, Nissan X-Trail, Hyundai Tucson, Kia Sportage, Toyota Rav 4 H og Ford S-Max.

Prisen giver i den grad noget mere fokus på Astra i de miljøer, hvor man måske ikke er så vant til, at en personbil kan bruges til at trække campingvogne. Det gør det jo mere tilgængeligt i forhold til at skaffe sig en bil, der ikke er et kompromis, hverken når det kommer til daglige ture, eller man skal have en campingvogn på krogen, siger direktør Thomas Bruun fra Opel Danmark.


Opel Crossland X

New Opel Crossland X: Crisp and compact on the outside, very spacious and versatile on the inside with trendy two-tone paintwork and a cool SUV look.

Crossland X bliver det andet medlem af Opels X familie, når den får debut i Danmark i juni. Indtil nu har X familien kun bestået af Mokka X. Den nye Opel er en såkaldt crossover, der karakteriseres ved en højere kørestilling end i en almindelig personbil. Med en totallængde på 4,21 meter er Crossland X 16 centimeter kortere end Opel Astra, men ti centimeter højere.

X-tra compact: With a length of 4.21 meters, the new Opel Crossland X is 16 centimeters shorter than an Astra while at the same time 10 centimeters higher.

Crossland X kan udstyres med en række nyt komfort- og sikkerhedsudstyr som 180 graders bakkamera, LED forlygter, skiltegenkendelse, vejbaneassistent og automatisk nødbremse, der fungerer mellem 5 og 85 km/t. Fra Enjoy udstyrsniveau er OnStar og 7″ farveskærm standardudstyr. Varme i rattet og forruden samt justérbart bagsæde er muligt komfortudstyr til Crossland X. Bagsæde kan justeres i længderetningen med 15 centimeter, så man kan vælge mellem ekstra benplads eller mere bagageplads.

Bagagerummet rummer 410 liter med plads til fem personer i bilen.

Hvis du klikker på nedenstående billede kan du opleve en 360 visning af kabinen

crossland 360

Du kan også se en video af den nye Crossland her:


 

Testvinder – Opel Karl

Vi er glade og stolte over at vores Opel Karl for anden gang er blevet testvinder i Bilmagasinets test over mikrobiler.

Det størke felt stod imellem følgende biler:

Karl testvinder

  • Ford KA 1,2 TI-VTC Ultimate
  • Opek Karl 1,0 Enjoy
  • Toyota Aygo X-pression
  • VW UP 1,0 TSI High

Konklusionen er klar fra Bilmagasinets redaktør: “Opel Karl er den perfekte allrounder, der kan lidt af det hele, føles modern og så er prisen skarp.

Lige nu har vi nedenstående SUPER GODE tilbud på Opel Karl.

Leasing af en Opel Karl – Klik her

Opel Karl Funding inkl. finansiering, forsikring og serviceaftale – Klik her


kvalitetsstempel_bonusvaerkstedFalck Bonus Værksted

Vi er stolte over at være blevet Falck Bonus Værksted.

For at blive optaget som Falck Bonusværksted skal værkstederne opfylde en række strenge adgangskriterier og kvalitetskrav. Det sikrer, at du trygt kan aflevere din bil til Anders Petersen Automobiler og få den bedste service og reparation til en fair pris

Hos Falck kan du få bonus på alle dine værkstedsbesøg. Det betyder, at du opsparer 10% i bonus når du får lavet din bil hos os. Din bonus bliver fratrukket din næste betaling af dit Falck abonnement, eventuelt overskydende bonus bliver udbetalt på en check.

Når du benytter et Falck Bonusværksted får du: 

  • Tre års garanti på reparationer og nye dele
  • Fri lånebil – Ved nedbrud el. planlagt værkstedsbesøg
  • Ventetidsgaranti

Du kan læse mere ved at klikke her