Se vores åbningstider i Julen for afdelingerne – Risskov  |  Grenaa  |  Hadsten

1 ud af 1

Køb din nye Opel Insignia Stationcar

Lad dig forføre af høj effektivit og innovative sikkerhedssystemer i Opel Insignia Stationcar, og nyd synet af dynamiske linjer og Opels karakteristiske LED-lyssignatur.

Kontantpris fra

499.990 kr.

UDGÅR HELT

Hele bilen er bygget op omkring dig, som føreren af bilen. Når du sætter dig i førersædet, vil du opleve hvordan alle detaljer er designet for at gøre din køretur behagelig. De mange indstillingsmuligheder og instrumenter er altid inde for rækkevidde, så du får en optimal køreoplevelse. Når du sætter dig ind i bilen, vil du kunne mærke kvaliteten og det solide håndværk, der er lagt i Insigniaen.

Insignia er en top-klasse bil bygget på sublim, tysk ingeniør kunst. Bilen er designet til dig med flere behov. Det gør, at den er i stand til at klare alle hverdagens udfordringer, så du blot skal sætte dig i ind og køre afsted.  Opel Insignia er den perfekte bil, til dig der gerne vil kombinere køreglæde med dagligdagens udfordringer. Kombinationen af luksuriøs indretning og plads til indkøb, skaber stor køreglæde for fører og resten af passagere.

Opel Insignia desginet til dig

Med den elegante Stationcar-model får du både lækkert design og fleksibilitet til at anvende bilen i alle situationer. Med den nye motor får du maksimal ydelse og fuld køreglæde. Det velkendte sporty design er en kombination af innovation og fleksibilitet krydderet med en velfungerende 8-trins automatgearkasse. 

Opel Insignia Stationcar er indrettet efter dine behov. Det kommer til udtryk ved designet af instrumentbrættet og de komfortable sportsforsæder. De er ergonomiske, så din ryg kan klare de lange ture i bilen. Derudover har den ambiente belysning en hyggelig lounge-stemning, når du er på farten.

Tilpasset køreoplevelse

  • Flexride – Justerer støddæmperne til det underlag du kører på.
  • Sport Mode – Giver dig bedre vejgreb og køredynamik
  • Tour Mode – Sørger for en jævn og komfortabel køreoplevelse
  • Standard Mode – Tilpasser sig din kørestil

Highlights

Udstyrsvarianter

Se nærmere på varianterne af Opel Insignia Stationcar.

Exclusive

Business Exclusive (tillæg til Exclusive)

Bestil en prøvekørsel

Udfyld formularen herunder

Brugte Opel Insignia til salg

Historien om Opel Insignia

Opel Insignia blev introduceret til det danske marked i 2008. Allerede året efter gik bilen i top-10 over de mest solgte biler, så danskerne tog rigtig godt imod bilen fra første dag. På listen overhalede den blandt andet stærke og populære modeller som Mondeoen og Passaten. Den gode start på det danske marked har medført, at man i dag ser rigtig mange Opel Insignia på de danske veje.

De fleste Insignia, der bliver solgt i dag er baseret på en dieselmotor, der er med til at sikre en rigtig god brændstoføkonomi. Bilen er meget sikker i drift, samtidig med at den har super pladsforhold. Det er elementer, der har været med til at sikre, at Insignia blev kåret til årets bil i Europa i 2009. Derudover er sikkerheden helt i top på den nye model, med en fem-stjernet bedømmelse fra Euro NCAP Crashtest. 

Mange aspekter ved bilen såsom rustbeskyttelse, interiør og eksteriør er af høj kvalitet. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om restværdien på din Insignia. Selvom bilen har kørt en del kilometer, vil den på grund af den høje kvalitet fremstå som nærmest ny.

Beregn byttepris

Book prøvetur