Se vores åbningstider i Julen for afdelingerne – Risskov  |  Grenaa  |  Hadsten

1 ud af 3

Ny Opel Astra plug-in hybrid

Astra plug-in hybrid sætter nye standarder med Opels Pure Panel instrumentering, der består af store, lækre, brugervenlige skærme – og så forener den dynamisk design med et stilsikkert look.

Kontantpris fra

339.990 kr.

Opel Astra er skræddersyet til at gøre livet nemmere for dig. Med innovative løsninger og Pure Panel får du et hurtigt overblik over underholdning og køreinformationer i bilen. Rummelig indretning, smukt interiør og ikke mindst ergonomiske forsæder gør køreturen i Opel Astra til en sand oplevelse.

Den innovative bil er spækket med teknologi, blandt andet skøn hybridteknologi, som maksimerer bilens ydelse og minimerer energiforbruget. Plug-in hybrid drivlinen i Opel Astra sikrer dig den allerbedste kombination af el- og benzinkørsel. Benzinmotoren arbejder nemlig rigtig godt sammen med den kraftige elmotor og kombinerer sportslige køreegenskaber med et rigtig fornuftigt brændstofforbrug.

Det er super nemt at oplade Opel Astra plug-in hybrid, det kan gøres hjemme med wallbox og standard ladekabel eller ved offentlige ladestationer.

Astra plug-in hybrid til dig der ikke går på kompromis

Opel Astra plug-in er dynamisk og anderledes og forkæler dig med høj ydelse, økonomisk kørsel og lang rækkevidde og ikke mindst øjeblikkelig acceleration. Der er desuden køreindstillinger til enhver situation. Den tilpasser sig nemlig dit kørebehov og ikke mindst kørestil. Indstil den til elektrisk tilstand, hvor det udelukkende er elmotoren, der benyttes eller vælg hybrid tilstand. Det er den mest energieffektive indstilling, da elmotoren hjælper benzinmotoren alt efter køresituation. Derudover kan den sættes i sport. Her forenes elmotor og forbrændingsmotor og giver en effektiv og dynamisk køreoplevelse. Under kørsel benytter Opel Astra regenerativ bremsning og opsamler overskydende energi.

Highlights

Udstyrsvarianter

Udforsk de lækre udstyrvarianter, og find den der passer til dig. 

Edition

Elegance

GS Line

Ultimate

Bestil en prøvekørsel

Udfyld formularen herunder

Brugte Opel Astra til salg

Historien om Opel Astra

Opel Astra blev introduceret for første gang i år 1991, som en erstatning for Opel Kadett. Lige siden bilens indtog på markedet, er den blevet blandt de mest populære modeller i den lille mellembils-klasse. Med mere end 700.000 solgte af slagsen. Siden lanceringen af den første Opel Astra, er der indtil videre blevet produceret fem generationer i årene 1991, 1998, 2004, 2009 og 2015. 

Både kvaliteten, driftsikkerhed og køreglæden er forbedret betydeligt i de senere generationer. Reservedelspriserne ligger på et rigtig fornuftigt niveau, hvilket gør Opel Astra til en billig bil i serviceomkostninger. Lige siden den første generation har Opel Astra gjort brug af galvaniseret karrosseri, hvilket giver dig 12 års garanti mod gennemtæring.

Takket være robust, tysk håndværk og innovation lykkedes det Opel Astra i 2010 at løbe med titlen som Årets Brugtbil i Danmark. På trods af af den fine og prestigefyldte pris, er prisen på Opel Astra stadig på et niveau, hvor de fleste forbrugere kan være med. Når du skal sælge din Opel Astra på brugtbilsmarkedet, er der som oftest en stor efterspørgsel på den populære model. Priserne er generelt meget rimelige i forhold til lignende modeller fra VW Golf. Afskrivningen er lav, kvaliteten er høj og mulighederne for tilpasning er mange. I bund og grund er Opel Astra op gennem tiden blevet et rigtig godt køb. 

Kunne en Astra være noget for dig? Kig forbi vores butik i Risskov og se nærmere på vores store udvalg af nye og brugte Opel Astra.

Beregn byttepris

Book prøvetur