Se vores åbningstider i Julen for afdelingerne – Risskov  |  Grenaa  |  Hadsten

1 ud af 3

Opel Combo-e – Fuldt elektrisk varebil

Kontantpris fra

259.990 kr. + moms

Alt du behøver til at klare jobbet

Hold din virksomhed godt kørende

Opel Combo-e er en 100% elektrisk varebil, der klarer selv den mest krævende transportopgave. Den har et kompakt ydre, men et rummeligt indre som sikrer, at du kan få alt, du skal bruge med ud til næste job. Desuden fås Opel Combo-e med masser af professionelt udstyr, som gør det muligt at indrette den efter behov.

Med Opel Combo-e kan du og dine kollegaer nyde både støj- og emissionsfri kørsel. Bilen indeholder et drivbatteri af nyeste generation, som giver den en ekstra lang rækkevidde på op til 280 km ud fra WLTP-normen. Derudover er den udstyret med innovative teknologier til energigenvinding inklusiv regenerativ bremsning for at sikre maksimal effektivitet samt lave driftsomkostninger.

Det rummelige varerum i Opel Combo-e sikrer, at du kan fragte alt, du har behov for til at klare jobbet. Varerummet har en lastelængde på helt op til 3,44m samt en varerumsvolumen på op til 4,4m3. Dertil har Opel Combo-e en nyttelast på 800kg, hvilket betyder, at selv tunge opgaver ikke er nogen udfordring.  

Kabinen

Når du bruger mange timer i din varebil, skal komforten være i top. Den opgave har Opel Combo-e forstået til fulde. Kabinen er ikke bare funktionel, men også utroligt alsidig. Den indeholder blandt andet et dobbelt passagersæde med plads til 3 personer, og bænksædet kan foldes op og ned samt omdannes til et bord efter behov. Kører du alene, kan du nemt folde passagersædet helt ned, så du får endnu mere plads til gods. Sidst, men ikke mindst byder førerpladsen på høj siddeposition med godt udsyn, masser af opbevaringsmuligheder og intuitiv betjening.

Sikkerhed

Opel Combo-e har tjek på sikkerheden. Du får masser af topmoderne sikkerhedsudstyr i den elektriske varebil heriblandt:

  • Automatisk nødbremse med fodgængerregistrering, der advarer om fare for kollision med forbipasserende eller biler
  • Vognbaneassistent, der advarer, hvis din Combo-e pludselig skifter vognbane og sørger for at styre varebilen tilbage
  • Skiltegenkendelse, der viser fartskilte og andre færdselstavler på infotainmentsystemets skærm og i head-up displayet

Highlights

Udstyrsvarianter

Opel Combo-e kommer i to forskellige udstyrsvarianter nemlig Enjoy og Innovation. Oplev dem herunder og find den variant, der passer bedst til din virksomheds behov.

Enjoy

Innovation

Bestil en prøvekørsel

Udfyld formularen herunder

Brugte Opel Combo til salg

Beregn byttepris

Book prøvetur