Se vores åbningstider i Julen for afdelingerne – Risskov  |  Grenaa  |  Hadsten

1 ud af 3

Køb din nye Opel Corsa-e

Opel Corsa-e er en 100% elektrisk bybil med en prisvindende kombination af sportslige præstationer, praktisk brugsværdi og højt udstyrsniveau.

Kontantpris fra

249.990 kr.

Opel Corsa-e er en praktisk og lækker, lille elektrisk bybil spækket med teknologi og udstyr. Designet af Opel Corsa-e er dynamisk og understreger bilens sportslige køreegenskaber. Dens iøjnefaldende front og karakteristiske, markante silhuet sikrer, at bilen tiltrækker sig opmærksomhed fra alle vinkler. Trods sin kompakte størrelse er kabinen rummelig og fleksibel, så du altid er sikret maksimal komfort.

Opel Corsa-e har en flot rækkevidde på helt op til 350 km målt ud fra WLTP-normen, som er den officielle testmetode i EU til at måle elbilers rækkevidde på en realistisk måde. Den lange rækkevidde gør Opel Corsa-e helt ideel til hverdagsbrug, selv hvis du dagligt pendler over længere distancer. Den kraftfulde, elektriske motor i Opel Corsa-e sikrer dig desuden en støjfri kørsel, så du får en mere afslappende køreoplevelse.

Når Opel Corsa-e skal oplades, foregår det hurtigt og nemt. Bilen lader til 80% på bare 30 minutter, og du kan med fordel vælge at få installeret en ladeboks hjemme, så du kan lade natten over. Er det ikke muligt, eller har du brug for at lade din Corsa-e op på farten, kan du også benytte dig af en offentlig ladestander under indkøbsturen, mens du er på arbejde eller på kør-selv-ferien.

Sikkerhed

Opel Corsa-e indeholder alt det nyeste i sikkerhedsudstyr inklusiv aktiv vejbaneassistent, som ved hjælp af sensorer og kamera sørger for at holde bilen indenfor vognbaneafmærkningerne med henblik på at forhindre alvorlige ulykker samt automatisk nødbremsesystem, som bremser bilen, hvis der er risiko for en kollision. Du får altså rigtig god sikkerhed af en bil i miniklassen, så du kan være ganske tryg ved at hoppe ind bag rattet i Opel Corsa-e.

Highlights

Udstyrsvarianter

Opel Corsa-e kommer i tre forskellige udstyrsvarianter nemlig Essentia, Edition+ og Ultimate. Oplev dem herunder og find den Opel Corsa-e, der passer bedst til dig.

Niveau 1: Essentia

Niveau 2: First editon

Ultimate

Bestil en prøvekørsel

Udfyld formularen herunder

Brugte Opel Corsa-e til salg

Beregn byttepris

Book prøvetur