Se vores åbningstider i Julen for afdelingerne – Risskov  |  Grenaa  |  Hadsten

1 ud af 1

Køb din nye Opel Corsa

Oplev Opel Corsa – den lille kvalitetsbil som i 2020 blev kåret som det bedste bilkøb i Europa af AUTOBEST.

Kontantpris fra

209.990 kr.

Privatleasing fra

1.995 kr./md.

Opel Corsa er en skøn, lille minibil, som byder på et sporty, tidsløst design, friske køreegenskaber samt sikkerhed og udstyr i topklasse. Kabinen består af luksuriøse materialer og sofistikerede detaljer, og indretningen, der er både klassisk og praktisk, sikrer dig tårnhøj komfort. Selv om Corsa er en kompakt lille fræser, er det ingen sag at få det hele med på farten. Bagagerummet indeholder 309 liter, og bagsæderne i bilen kan foldes ned, så du nemt kan indrette bilen efter behov.

Ønsker du gode, sportslige køreegenskaber, er Opel Corsa lige sagen. Bilen har en automatisk 8-trins gearkasse med shift paddles, som øger effektiviteten og sikrer dig masser af køreglæde. Corsa fås desuden med en benzin- diesel eller elmotor, og uanset hvilken variant du vælger, er du sikret en dynamisk og jævn kørsel, god brændstoføkonomi og lav til ingen CO2-udledning. 

Foruden sit lækre design og den rummelige, komfortable kabine byder Corsa også på et væld af teknologi og infotainment såsom en enkel, intuitiv touchskærm med mulighed for opkobling til Apple CarPlay. Uanset om du er på jagt efter en smidig bybil, en praktisk pendlerbil til turene til og fra arbejde eller en lille, praktisk familiebil med alt i udstyr og sikkerhed, er Opel Corsa et rigtig godt valg.

Sikkerhed

Opel Corsa blev sikkerhedstestet af Euro NCAP i 2019 med fire flotte stjerner til resultat. Bilen indeholder blandt andet ESP+, aktiv nødbremse, Hill Assist, som gør det nemmere at starte på en skråning og hele seks airbags. Derudover kommer udstyrsvarianterne Elegance og Sport også med aktiv vejbaneassistent. Alt dette er med til at sikre både din og andres sikkerhed i trafikken, så du kan slappe af og nyde turen.

Highlights

Udstyrsvarianter

Opel Corsa kommer i tre forskellige udstyrsvarianter nemlig Edition+, Elegance og Sport. Oplev dem herunder og find den Opel Corsa, der passer bedst til dig.

Edition+

Elegance

Sport

Bestil en prøvekørsel

Udfyld formularen herunder

Brugte Opel Corsa til salg

Beregn byttepris

Book prøvetur