Se vores åbningstider i Julen for afdelingerne – Risskov  |  Grenaa  |  Hadsten

1 ud af 2

Køb din nye Opel Crossland

Modig, elegant og praktisk er nøgleord for den attraktive og økonomiske crossover med SUV-design. Lad dig forføre af den afslappede og selvsikre stil og nyd det gode liv på vejen.

Kontantpris fra

269.990 kr.

Privatleasing fra

2.395 kr./md.

Opel Crossland er designet til dig. Til at du skal føle dig godt tilpas og nyde livet på vejen. Du forkæles nemlig at et skønt design med vaskeægte feel-good faktor. Kabinen er stor og funktionel med fleksible sædeløsninger. Bagsæderne kan justeres i både højden og længderetning for ultimativ plads og komfort. Derudover byder den på alsidige opbevaringsmuligheder og ikke mindst sikre og komfortable køreoplevelser. Opel Crossland er udstyret med innovative føreassistance-systemer, der er med til at højne sikkerheden. Den fås eksempelvis med nødbremse, bakkamera, fodgængergenkendelse og Head-Up Display.

Mere end bare lækkert design

Nyd godt af førsteklasses materialer, intuitive køreegenskaber og den velkendte SUV-siddeindstilling for perfekt panoramaview. Opel Crossland er tysk ingeniørkunst, når det er bedst og opfylder alle hverdagens behov. Den smukt udførte Opel forkæler dig med førsteklasses håndværk og design, imponerende detaljer, wellness-højdepunkter i form af AGR-sæder og ikke mindst maksimum funktionalitet med adgang til hele kabinen. Kabinen kan tilpasses netop din livsstils, da den er super fleksibel og sæderne kan rykkes og lægges ned og derved give en svimlende bagagerumskapacitet fra 410 liter til hele 1.255 liter.

Infotainmentsystemet sætter prikken over i’et. Det er nemt at forbinde din smartphone uanset type, og der er styr på underholdningen med Radio 4.0 IntelliLink. Kombineret med navigation og gode køreegenskaber, takket være effektiv motor og en velfungerende gearkasse med bløde og jævn skift, passer Opel Crossland perfekt til hverdagen.

Highlights

Udstyrsvarianter

Se nærmere på varianterne af Opel Crossland, og find den der passer til dig.

Edition+

Sport

Ultimate

Bestil en prøvekørsel

Udfyld formularen herunder

Brugte Opel Crossland til salg

Opel Crossland passer på dig og din familie

Opel Crossland byder på meget mere end lækkert design – den er også den sikreste i sin klasse.

Euro NCAP har vurderet Crossland til en topkarakter i sikkerhed! Hos Euro NCAP kan en bil maksimalt score 5 stjerner og dette var en snild sag for Crossland. Der var ingen tvivl, da Crossland blev testet af Euro NCAP. Så leder du efter en bil, der ikke blot er lækker at se på, men også den sikreste i sin klasse, så er Crossland det oplagte valg.

Opel Crossland vandt i bedømmelsen hos Euro NCAP på frontkollision, sidekollision, fodgængerbeskyttelse og beskyttelse af børn i bilen. Crossland er alt i alt top udstyret, når det kommer til sikkerhed. Standardudstyr i Crossland omfatter bl.a. træthedsalarm og vognbaneskiftalarm. Det er derudover muligt at tilføje automatisk nødbremse, 180 graders panoramakamera, bakkamera og blindvinkelalarm.

I Crossland, kan du trygt have børnene i bilen.

Beregn byttepris

Book prøvetur