Se vores åbningstider i Julen for afdelingerne – Risskov  |  Grenaa  |  Hadsten

1 ud af 1

Opel Grandland plug-in hybrid

Opel Grandland plug-in hybrid forener SUV-komfort, power og strømlinet design med god brændstoføkonomi og minimal CO2-udlednining.

Kontantpris fra

384.990 kr.

Den nye Opel Grandland plug-in hybrid er en stor og lækker, fremtidssikret SUV, der løfter SUV-standarden til nye højder. Du får alle de fantasiske egenskaber fra en SUV kombineret med topmoderne, innovative teknologier, hvilket afspejler sig i bilens strømlinede design, og som både sikrer dig en behagelig kørsel og masser af køreglæde. Blandt andet ineholder Opel Grandland plug-in hybriden Opels nye, innovative og digitale Pure Panel cockpit, der både fungerer som bilens kontrolcenter, men også skærper din fokus under kørsel ved kun at vise de allervigtigste oplysninger.

Med en Opel Grandland plug-in hybrid kan du reducere dit CO2-forbrug betydeligt. Når forbrændingsmotoren ikke er i brug, er bilens CO2-udledning nul, og med bilens lange, elektriske rækkevidde har du mulighed for at køre længere strækninger på ren el. Samtidig er du sikret sporty køreegenskaber, og du får mulighed for selv at vælge mellem forskellige køreindstillinger skræddersyet til forskellige forhold inklusiv 4WD (kun til firehjulstræk), hybrid og elektrisk.

Opel Grandland plug-in hybridens elektriske energi kommer fra et væskekølet, 13,2 kWh litiumionbatteri, som er placeret under kabinen. Forbrændingsmotoren består af en 1.6-liters benzinmotor med direkte indsprøjtning, og i kombination yder de to motorer 225 heste i udgaven med forhjulstræk og 300 heste i udgaven med firehjulstræk. Når bilen skal oplades, kan du vælge at anvende en ladeboks, som du med fordel kan få installeret hjemme i garagen eller en offentlig ladestander, som findes overalt i landets store byer samt langs motorvejene.

Med sit nye facelift er Grandland X Plug-in Hybrid blevet en endnu mere imponerende SUV der er klar til eventyr. Spækket med ny teknologi og et dynamisk design er Grandland X Plug-in Hybrid er klar til det hele.

Den nye vizor front giver Grandland X Plug-in Hybrid et nyt og sporty look der komplimenterer det faceliftet interiør. Bilen er hårdfør og stilren udenpå, men også behagelig og stilren indeni. I kabinen er du omgivet af kvalitetsmateriale, der gør din køretur til en ren fornøjelse. Dette er en SUV der drager opmærksomhed til sig!

 

Sikkerhed

Sikkerheden i Opel Grandland plug-in hybrid er helt i top. Bilen indeholder blandt andet helt nye innovationer, der højner bilens sikkerhedsniveau heriblandt Active Drive Assist, som kombinerer adaptiv fartpilot og aktiv køreassistent, der sikrer dig en langt mere afslappet og behagelig kørsel. Derudover får du blandt andet også blindevinkelalarm, 180 graders bakkamera, parkeringssensor samt mulighed for adaptiv fartpilot, aktiv vejbaneassistent og træthedsalarm.

Highlights

Udstyrsvarianter

Opel Grandland plug-in hybrid kommer i udstyrsvarianterne Edition+ og Ultimate. Oplev dem herunder og find den variant, der passer bedst til dig.

Edition+

Ultimate

Bestil en prøvekørsel

Udfyld formularen herunder

Brugte Opel Grandland X til salg

Beregn byttepris

Book prøvetur