Se vores åbningstider i Julen for afdelingerne – Risskov  |  Grenaa  |  Hadsten

1 ud af 1

Opel Grandland Diesel

Butikken i Risskov fremviser lige nu den nye Faceliftet Opel Grandland X GS-Line – 1.5 130HK Diesel motor. Med en masse lækkert udstyr som det nye 12″ Digital Cockpit, 10″ touchskærm, adaptiv fartpilot m. stop & go, 180°-bakkamera, GS Black Pack-eksteriør, 19” Alufælge og meget mere!

Kontantpris fra

489.990 kr.

Med sit nye facelift er Grandland X blevet en endnu mere imponerende SUV der er klar til eventyr. Spækket med ny teknologi og et dynamisk design er Grandland X er klar til det hele.

Den nye vizor front giver Grandland X et nyt og sporty look der komplimenterer det faceliftet interiør. Bilen er hårdfør og stilren udenpå, men også behagelig og stilren indeni. I kabinen er du omgivet af kvalitetsmateriale, der gør din køretur til en ren fornøjelse. Dette er en SUV der drager opmærksomhed til sig!

Oplev innovativ teknologi i Opel Grandland X

Adaptiv Fartpilot gør motorvej og landevejskørsel til en leg med maksimal komfort, sikkerhed og afslappet kørsel. Med den nyeste teknologi har du flere længde- og fart indstillinger så du kan tilpasse bilens kørsel til enhver vej. 

Adaptive LED-forlygter øger din sikkerhed på vejen. Du får bred lyskegle, udvidet udsyn og statisk kurvelys. Den nye LED-løsning tilpasser sig selv situationen, så du kun skal fokusere på vejen forude. Det højner sikkerheden sammen med alt det andet lækre sikkerhedsudstyr såsom: Automatisk fartpilot og nødbremse, der justerer afstanden til forankørende og bremser ved farlige situationer.

Sikkerhedsteknologien i den nye Grandland X består blandt andet af aktiv vejbaneassistent, vejbaneskiftalarm, blindvinkelalarm, træthedsalarm, 180° kamera til at undgå blinde vinkler og vise dig objekter i nærheden.

Udover at der er kræset for teknologien, er der også kælet for komforten med vores nyeste AGR Sportsforsæder m. elektrisk lændestøtte. Behagelig Rygkomfort med 18 indstillingsmuligheder certificeret til lange køreture er bestemt værd at synke ned i. Derudover er der masser af justeringsmuligheder og yderst en komfortabel siddestilling.

Connectivity og motor

Navigation i form af 3D-kort over hele Europa med inddragelse af live traffikforhold og stemmestyring. I bilen finder du også smartphone integration, så du kan lytte til musik, underholdning eller tale i telefon uden håndholdt mobil ved hjælp af Apple CarPlay og/eller Android Auto.

Den 1,5 liters 130 hestekræfters motor med den fænomenale 8-trins automatgearkasse giver bilen massere af kræfter og komfort men også en flot brændstoføkonomi, der indbyder til længere køreture.

Varianter

Se nærmere på varianterne af Opel Grandland X

GS-Line

Image

Excite

Impress

Exclusive

Bestil en prøvekørsel

Udfyld formularen herunder

Brugte Opel Grandland til salg

Service- og reparationsabonnement

Med en service- og reparationsaftale fra kun kr. 199,- pr. md. er der styr på økonomien. Du betaler en fast pris hver måned og kan vinke farvel til alle uforudsete udgifter til service og vedligeholdelse af din bil samt uforudsete reparationer.

Med en service- og reparationsaftale får du:

Når vores autoriserede værksted servicerer din bil, er du sikret specialuddannede mekanikere, der udelukkende benytter originale reservedele. Ydmere sikrer du dig mod evt. frafald af bilens garanti ved fejlreparationer udført af uautoriserede værksteder.

Priser på en service – og reparationsaftale på en fabriksny bil ved et årligt kørselsbehov på 10.000 kilometer over 36 måneder i en benzinmodel.

  • Opel Karl – Corsa – Adam fra kr. 199,- pr. md.
  • Opel Astra – Crossland X – Mokka fra kr. 225,- pr. md.
  • Opel Zafira – Insignia fra kr. 249,- pr. md.

 

Hertil kan der tilkøbes følgende tillægsydelser:

Få et tilbud til din bil. Klik herVelkommen hos Anders Petersen Automobiler, hvor du og din bil er i trygge hænder.

Beregn byttepris

Book prøvetur