Se vores åbningstider i Julen for afdelingerne – Risskov  |  Grenaa  |  Hadsten

1 ud af 1

Køb din nye Opel Mokka-e

Med Opel Mokka-e får du en prisvindende, 100% elektrisk SUV med en kraftfuld motor og lang rækkevidde pakket ind i et banebrydende, innovativt design.

Kontantpris fra

289.990 kr.

Opel Mokka-e er en stor, lækker SUV, som byder på 100% elektrisk køreglæde. Den har en flot og elegant silhuet med en kraftfuld fremtoning, der udstråler selvtillid. Bilens design byder på mange spændende og unikke detaljer heriblandt de karakteristiske full-LED baglygter, som understreger bilens futuristiske front, hvori mange sensorer og funktioner er integrerede.

Kabinen i Mokka-e er indrettet med henblik på at skabe mest mulig komfort. Sæderne i bilen lever op til de nyeste ergonomiske anbefalinger, og på kolde dage kan du tænde for en af de tre varmefunktioner, der er i forsæderne. Kabinen indeholder desuden mange smarte opbevaringsløsninger, som er geniale, når hele familien skal på tur. Dertil kan bagsæderne foldes ned i forholdet 40:60, så du nemt kan øge volumen i det i forvejen store bagagerum. På den måde kan du nemt få plads til alt, du skal have med på farten.

Opel Mokka-e drives af et kraftfuldt litiumionbatteri på 50 kWh og har en imponerende rækkevidde på op til 328 km ud fra WLTP-normen, som er den officielle testmetode, der anvendes i EU til at måle elbilers rækkevidde på en realistisk måde. Opladning af Mokka-e er både hurtigt og nemt, og du kan enten lade op hjemme via en ladeboks, som du med fordel kan få installeret eller på farten via en offentlig ladestander. Det tager blot 30 minutter at lade bilen op til 80%, så du altid hurtigt kan være godt kørende igen.

Sikkerhed

Opel Mokka-e giver dig optimal sikkerhed. Bilen indeholder topmoderne sikkerhedsudstyr inklusiv adaptiv fartpilot, som blandt andet sørger for at holde en konstant afstand til forankørende, hvilket sikrer dig en afslappet og komfortabel køretur samt 180 graders bakkamera, som registrerer og fremhæver objekter i nærheden og viser trafik på begge sider af bilen, som kan være i din blinde vinkel. Det gør, at du nemt og sikkert kan parkere selv på trafikerede eller snævre veje.

Highlights

Udstyrsvarianter

Opel Mokka-e fås i udstyrsvarianterne Style, Edition+ og Ultimate. Oplev dem herunder og find den Mokka-e, der passer bedst til dig.

Style

Edition+

Ultimate

Bestil en prøvekørsel

Udfyld formularen herunder

Brugte Opel Mokka til salg

Beregn byttepris

Book prøvetur