Se vores åbningstider i Julen for afdelingerne – Risskov  |  Grenaa  |  Hadsten

1 ud af 4

Opel Movano – Den fleksible arbejdsplads

Kontantpris fra

279.990 kr. + moms

Varebilen, der klarer alle transportbehov

Ikke to virksomheder er ens

Opel Movanos brede modelprogram er udviklet til at tage alle udfordringer op. Du får blandt andet valget mellem fire længder og tre højder samt en række varianter heriblandt en lukket kassevogn, dobbeltkabine, chassis og mulighed for ombygning til eksempelvis tip eller autocamper. Ja uanset hvilket behov din virksomhed har, kan du være sikker på, at Opel Movano klarer jobbet. 

Med Opel Movano får du et stærkt visitkort. Varebilens udvendige, robuste design udstråler kvalitet og professionalisme. Uanset hvilken karrosseritype og størrelse du vælger, får du mulighed for at fragte alt, du skal bruge til jobbet. Derudover giver Opel Movano nem adgang til det store lastrum på op til 17,3 m3, og i alle Movano-modellerne kan lastrummet konfigureres for at maksimere kapaciteten. Med en nyttelast på op til 2.100 kg klarer Movano alle opgaver – selv de tunge. 

Kabinen

Kabinen i Opel Movano er rummelig, fleksibel og komfortabel. Bilen er indrettet med individuelle forsæder med justerbare ryglæn og aftagelige nakkestøtter. Midtersædet er foldbart og kan lynhurtigt forvandles til arbejdsbord eller spisebord med indbyggede kopholdere. Førersædet er ergonomisk og har fast armlæn samt justerbar luftaffjedring, så du både får god støtte og masser af komfort selv på lange ture eller under kørsel i ujævnt terræn. Dertil får du masser af praktisk opbevaringsplads overalt omkring forsæderne, så du nemt kan holde styr på papirer, mobile enheder og andre småting.

Sikkerhed

Opel Movano indeholder alle de nyeste sikkerhedsteknologier, så du slipper for bekymringer på vej til næste job. Du får blandt andet:  

  • Fartpilot og hastighedsbegrænser, som gør det nemt at holde en konstant hastighed eller sætte en begrænset tophastighed
  • Vognbaneassistent, som advarer ved pludselig skift af vognbane
  • Automatisk nødbremse, som advarer ved fare for kollision og automatisk bremser bilen, hvis ikke føreren reagerer
  • Blindvinkelsystem, som anvender sensorer og visning i sidespejlene til at advare om køretøjer i den blinde vinkel
  • Anhængersikkerhedsassistent, som styrker sikkerheden ved kørsel med anhænger

Highlights

Udstyrsvarianter

Opel Movano kommer i udstyrsvarianten Enjoy. Oplev den herunder.

Enjoy

Bestil en prøvekørsel

Udfyld formularen herunder

Brugte Opel Movano til salg

Beregn byttepris

Book prøvetur