Se vores åbningstider i Julen for afdelingerne – Risskov  |  Grenaa  |  Hadsten

1 ud af 4

Opel Vivaro-e – Det eksklusive valg til professionelle virksomheder

Kontantpris fra

304.990 kr. + moms

Høj effektivitet uden emissioner

Den kompromisløse varevogn med lave driftsomkostninger

Opel Vivaro-e er det perfekte valg til den professionelle virksomhed med høje standarder. Modellen er en praktisk, driftssikker og kompromisløs, elektrisk varevogn med masser af funktionalitet og tårnhøj komfort. Den fås i to forskellige længder på henholdsvis 4,95m og 5,3m, der begge tilbyder perfekt balance mellem kompakte ydre dimensioner og et rummeligt indre.

Fordi Opel Vivaro-e er 100% elektrisk, er du ikke bare sikret en mere behagelig og støjfri kørsel, du udleder heller ingen CO2 under kørslen. Derudover er du sikret lave driftsomkostninger samt afstand fra svingende oliepriser og høje afgifter.

Med Opel Vivaro-e kan du vælge mellem to forskellige batteristørrelser nemlig et 50 kWh-batteri med en rækkevidde på op til 220 km eller et 75 kWh-batteri med en rækkevidde på op til 330 km. Begge batterier har høj batteritæthed og kan lades til 80% af deres fulde kapacitet på henholdsvis 30 og 40 minutter. Ved opladning natten over er du derfor altid sikret, at din Vivaro-e er klar til næste arbejdsdag.

Dit eget, mobile kontor

Selvom Opel Vivaro-e har et kompakt ydre, er varebilens indre rummelig og yderst fleksibel, og du kan nemt tilpasse din Opel Vivaro-e til netop dine behov. For eksempel kan du med Opels innovative FlexCargo dobbelte passagerbænksæde hurtigt omdanne Vivaro-e til dit eget, mobile kontor med et justerbart skrivebord til enten føreren eller passageren. Du får desuden sædevarme, massevis af smarte opbevaringsrum og god lydisolering for maksimal komfort.

Opel Vivaro-e giver mulighed for at medbringe alt, du skal bruge i første omgang, så du slipper for unødige ture frem og tilbage. Bilen har en varerumsvolumen på op til 6,6m3 samt en varerumslængde på op til 3,93m. Dertil har den en nyttelast på max 1.000kg. De to elektriske skydedøre i siden gør, at du nemt kan fylde varerummet godt op med materialer og værktøj, før du drager af sted til næste opgave. 

Sikkerhed

Opel Vivaro-e indeholder de nyeste sikkerhedsteknologier heriblandt førerassistance, så du trygt kan hoppe ind bag rattet. Du får blandt andet: 

  • Træthedsalarm, som analyserer dit kørselsmønster og giver besked, når det er tid til en pause
  • Aktiv fartpilot, som sørger for at holde den programmerede afstand til den forankørende bil i tæt trafik
  • 180° bakkamera, som gør det nemmere at manøvrere og parkere i byen, hvor pladsen er trang

Highlights

Udstyrsvarianter

Opel Vivaro-e kommer i udstyrsvarianten Enjoy. Oplev den herunder.

Enjoy

Bestil en prøvekørsel

Udfyld formularen herunder

Brugte Opel Vivaro til salg

Beregn byttepris

Book prøvetur