Se vores åbningstider i Julen for afdelingerne – Risskov  |  Grenaa  |  Hadsten

1 ud af 1

Opel Vivaro – Perfekt valg til professionelle virksomheder

Kontantpris fra

256.990 kr. + moms

Høj komfort og lave ejeromkostninger

Som erhvervsdrivende må du ikke lade dine kunder vente

Derfor er det vigtigt, at du kører en varevogn, der er driftssikker samtidig med, at den har plads til alt det materiale og udstyr, du skal bruge i dagligdagen.

Opel Vivaro fås i tre forskellige størrelser og er den fleksible varevogn, der kan tilpasses alle brancher og erhverv. Den er den helt perfekte kombination af et relativt kompakt ydre og et rummeligt indre med mange tilpasningsmuligheder og funktionaliteter, som passer til alle dine transportbehov.

Vivaros store nyttelast gør, at du kan have meget med på en gang, så du slipper for unødige ture frem og tilbage, og bilens to skydedøre giver let adgang til det store lastrum og sikrer nem af- og pålæsning. Alt dette er blot nogle af årsagerne til at Opel Vivaro blev kåret til Årets Varevogn i 2015.

Intelligent indretning

Selvom de indvendige mål er kompakte, er Opel Vivaros indretning optimeret til fulde. I kabinen finder du et FlexCargo-bænksæde til to passagerer samt et regulerbart skrivebord, så du lynhurtigt kan forvandle Vivaro til dit rullende kontor. Takket være de mange muligheder for justering og tilpasning kan du selv indrette din varevogn, så den passer til netop dine behov.

Med Opel Vivaro kan du desuden medbringe alt, hvad du skal bruge, så du slipper for at køre en ekstra gang. Varerummet har en lasteevne på op til 1.200 kg, en lastvolumen på op til 6,6m3 og en længde på op til 3,93m. Det betyder, at du har rig mulighed for at fylde varerummet godt op med materialer og værktøj, før du drager af sted for at servicere dine kunder.

Sikkerhed

Opel Vivaro indeholder de nyeste sikkerhedsteknologier, så du trygt kan hoppe ind bag rattet. Du får blandt andet: 

  • Aktiv fartpilot, som hjælper dig til at opretholde en tryg afstand til den forankørende bil
  • Træthedsovervågning, som observerer dit køremønster via frontkameraet samt analyserer dine ratbevægelser og giver dig besked, når det er tid til en pause
  • 180 graders bakkamera, som viser hele området bag bilen, så du let kan parkere uden bekymring

Highlights

Udstyrsvarianter

Se nærmere på udstyrsvarianterne af Opel Vivaro herunder.

Enjoy

Innovation

Bestil en prøvekørsel

Udfyld formularen herunder

Brugte Opel Vivaro til salg

Beregn byttepris

Book prøvetur