Service og Reparationsabonnement

Med et service og reparationsabonnement er der altid styr på økonomien, du betaler en fast pris hver måned og kan vinke farvel til alle uforudsete udgifter til service og vedligeholdelse af din bil samt uforudsete reparationer.

Med et service og reparationsabonnement får du:

  • Aldrig uforudsete udgifter til reparationer.
  • Fri service - dækning af alle omkostninger i forbindelse med bilens serviceintervaller (dæk kan til købes).
  • Påfyldning af sprinklervæske, kølervæske og motorolie - også mellem servicebesøgene.
  • Udskiftning af pærer og slidte viskerblade - også mellem servicebesøgene.
  • Mulighed for at tilkøbe lånebil ved service og reparation samt skader - for tillæg på kun kr. 25,- pr. måned.
  • Mulighed for at tilkøbe vejhjælp - for tillæg på kun kr. 20,- pr. måned.

Når vores autoriserede værksteder servicerer din bil, er du sikret specialuddannede mekanikere, der udelukkende benytter originale reservedele. ydermere sikre du dig mod evt. frafald af fabriksgaranti ved fejlreparationer udført af uautoriserede værksteder.

Tegn et service og reparationsabonnement på din bil hos Anders Petersen Automobiler. Med et service og reparationsabonnemet er du altid godt kørende. Din bil bliver serviceret på vores autoriserede værksteder efter alle fabrikkens forskrifter. Aftalen tilpasses til dit kørselsbehov, og du vælger selv hvor længe aftalen skal løbe. Den faste månedlige ydelse gør, at du aldrig skal være bekymret for uventede værkstedsregninger. Prøv vores prisberegner nedenfor og find den aftale som passer til dit behov. Specifikationerne for service og reparationsabonnementet fremgår af kontrakten, som vil fremkomme ved beregning nedenfor. Ønsker du, at tegne et service og reparationsabonnement kan du enten maile kontrakten til os på info@apabiler.dk eller ring på tel:+4587415800 - Vi står klar til at hjælpe dig.

Dine oplysninger