Vi holder helt julelukket fra d. 23 dec. – 1. jan. – Dørene åbner igen Tirsdag d. 2 jan. 2024

Flexleasing hos Anders Petersen Automobiler

Vi opdeler vores leasingmuligheder i tre overordnede kategorier;

Privatleasing, Erhvervsleasing, Flexleasing

Det gør vi for at tilbyde den bedst tilpassede og mest optimale leasingaftale til alle vores kunder. Vi har et stort udvalg af brugte og nye modeller til leasing med lav udbetaling og lav månedlig ydelse, så du nemt og hurtigt kan komme ud og køre i din drømmebil.

Hvad er Flexleasing

Kort fortalt går flexleasing ud på at lease en bil uden at betale den fulde registreringsafgift, der som bekendt er meget høj i Danmark. Ved flexleasing deler man finansieringen op i mindre perioder (typisk 12 måneder), hvor du betaler afgift for den aftalte periode. Dermed betaler du kun afgift for den periode, du flexleaser din bil, i modsætning til at betale den fulde registreringsafgift.

Ved at betale afgiften for perioden undgår du de store kapitalbindinger i forbindelse med registrering, der ofte er ved traditionel køb af bil. Flexleasing er især attraktivt, når du ser på biler fra mellemklassen og op, fordi registreringsafgiften ofte er størst ved denne type bil. 

Er du i tvivl om flexleasing er noget for dig? – så tag en snak med vores rådgiver, der er ekspert i leasing og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din drømmebil.

Book en salgsrådgiver

Book tid allerede i dag og få en snak med en af vores flinke og kompetente rådgivere.

Flexleasing Privat

Når du skal privat flexlease din bil, er der en række faktorer, du skal have med i din beregning, og da alle faktorer påvirker hinanden, er det vigtigt med en realistisk beregning:

Bilens pris kan regnes ud ved at tage restværdi + førstegangsydelse ved 100% nedskrivning.

Den månedlige ydelse findes ved at tage en procentdel af den samlede afgiftbeløb. Ved flexleasing falder denne procentdel, jo ældre bilen er, hvilket gør den månedlige ydelse lavere, jo ældre bilen er.

Restværdi af bilen er det beløb, bilen er værd, når leasingperioden er afsluttet. Her skal man finde en så realistisk restværdi som muligt. Restværdien har nemlig indflydelse på ydelsen; jo mere man afskriver, desto højere bliver den månedlige ydelse. Omvendt er det med en mindre ydelse på mindre afskrivning.

Førstegangsydelse består af en procentdel af bilens værdi. Derudover skal nedskrivningerne på bilens restværdi også med i beregningen. 

Med flexleasing har du altså mulighed for at lease din alletiders drømmebil, dog med en smule mere risiko, da du selv hæfter for, at bilen kan sælges til den aftalte restpris. 

Vi anbefaler derfor, at du kontakter vores flexleasing-ekspert og får en snak om, hvordan din flexleasing aftale skal se ud.

Afgift ved Flexleasing

Med denne form for leasing har du derved mindre kapital bundet til din bil.

En anden fordel ved flexleasing er, at bilen ikke er registreret i Danmark og derfor kan sælges til Tyskland og andre EU lande, da der ikke er registreringsafgift bundet i bilen.

Grundet den store registreringsafgift på biler fra mellemklassen og op er det især denne type bil, hvor flexleasing er attraktivt.