Vi holder helt julelukket fra d. 23 dec. – 1. jan. – Dørene åbner igen Tirsdag d. 2 jan. 2024

En gul lampe lyser i bilens display?

Forklaring

Når en gul lampe lyser inde i bilens display, betyder det, at der kan være noget galt med bilen.

Gule lamper er nemlig advarselslamper og en indikation af, at et eller flere af bilens systemer oplever fejl.

Det skal du gøre

Er der en advarselslampe, som lyser, skal du kigge i bilens instruktionsbog for at finde ud af, hvilken fejl det drejer sig om. Derefter skal du vurdere, om bilen kører, som den plejer. Gør den det, må du gerne køre videre i den, indtil den kan undersøges på et værksted.

Du skal altså bestille tid på værksted, når advarselslamperne lyser. Du bør også være opmærksom på, om der er tale om en midlertidig fejl. Tænder den gule advarselslampe ikke igen efter, at bilen har været stoppet og startet, skyldes det, at systemet selv har vurderet, at fejlen ikke var af betydning – og at det derfor ikke er nødvendigt at søge på værksted.

Tænder og slukker advarselslampen som det passer den, skal du aflevere din bil på værksted, for at få undersøgt fejlen samt forbygge fremtidige fejl.

Det gør vi ved advarselslamper, der lyser

Vi vejleder dig gerne i forhold til, hvilken lampe der lyser, og hvad du skal gøre. Hvis ikke lampen er slukket efter, at du har tændt og slukket bilen et par gange, tager vi bilen ind og gennemgår den indtil, vi finder fejlen.

Derefter bliver du informeret om, hvad der er galt, og vi finder sammen ud af det efterfølgende forløb i forhold til eventuelle reparationer. 

Har du spørgsmål? - Lad os kontakte dig

Åbningstider værksted Grenaa

Mandag:   7:30 – 15:30
Tirsdag:     7:30 – 15:30
Onsdag:    7:30 – 15:30
Torsdag:    7:30 – 15:30
Fredag:      7:30 – 15:00
Weekenden: Lukket