Vi holder helt julelukket fra d. 23 dec. – 1. jan. – Dørene åbner igen Tirsdag d. 2 jan. 2024

Reparation af din bil på vores værksted

Er der opstået et problem med din bil, der kræver en reparation?

– Så besøg vores værksted.

Uanset om din bil har mekaniske eller elektriske fejl, kan vi hjælpe. Vores eksperter vil diagnosticere bilen, og reparere problemerne i tæt kommunikation med dig.

Reparation af havariskader

Er din bil kommet til skade er det vigtigt med en grundigt eftersyn af bilens tilstand. Mange bilskader er ikke lige til at spotte med det blotte øje. Derfor er det vigtigt at få professionelle til at diagnosticere skaderne på bilen.

Vi arbejder selvfølgelig hurtigt og effektivt, men afhængig af skadens omfang påregnes en 3-5 dages reparationsperiode. I denne periode stiller vi selvfølgelig en GRATIS lånebil til rådighed, så du kan få din dagligdag til at hænge sammen.

Hos Anders Petersen Automobiler går vi op i sikkerhed og miljø

Vi sørger for at vores personale altid har den seneste uddannelse, så de forbliver topprofessionelle. Det sikre at vi kan levere den bedst mulige service for dig og din bil.  

-ISO certificering

-Miljøcertifikat

Vi tager højde for miljøet ved at vi konstant arbejder hen imod en mere bæredygtig arbejdsgang.

Det betyder at vi har fået tildelt Miljøcertifikatet, fordi at hver gang vi købe nye produkter, skal de være mere miljørigtige end de tidligere.

Book tid til din bil online

Vil du spare tid, når din bil skal på autoværksted? Book din værkstedstid eller serviceeftersyn med det samme, så slipper du for ventetiden, når du kommer. Vi står nemlig klar til at tage imod dig og din bil, og du kan køre direkte frem til din aftale. Så sikrer vi at der bliver taget hånd om din bil.

Falck Bonus Værksted

Vi er stolte over at være blevet Falck Bonus Værksted.

For at blive optaget som Falck Bonusværksted skal værkstederne opfylde en række strenge adgangskriterier og kvalitetskrav. Det sikrer, at du trygt kan aflevere din bil til Anders Petersen Automobiler og få den bedste service og reparation til en fair pris

Hos Falck kan du få bonus på alle dine værkstedsbesøg. Det betyder, at du opsparer 10% i bonus når du får lavet din bil hos os. Din bonus bliver fratrukket din næste betaling af dit Falck abonnement, eventuelt overskydende bonus bliver udbetalt på en check.

Når du benytter et Falck Bonusværksted får du: 

Du kan læse mere ved at klikke her

Vores certificerede automekanikere står altid klar til at hjælpe dig på vores værksteder i både Hadsten, Grenå og Risskov. Vi dækker hele Østjylland, så du kan få fat på os, lige når du har brug for os, om det er til serviceeftersyn eller reparation af din bil.

Vi har altid faste værkstedspriser, så du slipper for ubehagelige overraskelser, og vi leverer altid høj service til din bil. Vil du gerne undgå ventetid og komme hurtigt til? Book din tid her nederst på siden, så står vi klar til at tage imod dig, når du kommer.

Både skadescenter og mekanisk værksted

På alle vores tre lokationer har vi både mekanisk værksted og karrosseri- eller pladeværksted, som er det, vi kalder et skadecenter.

Grenaa

Vi står altid til rådighed med kvalificeret og kompetent rådgivning og assistance for dig og din bil.