Vi holder helt julelukket fra d. 23 dec. – 1. jan. – Dørene åbner igen Tirsdag d. 2 jan. 2024

Dit Autoriserede Værksted

Autoværksted baseret på tillid

Skal din bil på værksted? Har du brug for service?

Vi er dit lokale værksted i Grenaa, hvor vi tilbyder personlig rådgivning og service. Vi er en familieejet virksomhed, med stor fokus på tillid og tryghed. Din bil er derfor i sikre og kompetente hænder på vores værksteder.

Vores bedste automekanikere står altid klar til at hjælpe dig på vores værksted Grenå, så du kan få fat på os, lige når du har brug for os, om det er til serviceeftersyn eller reparation af din bil.

Vi har altid faste værkstedspriser, så du slipper for ubehagelige overraskelser, og vi leverer altid høj service til din bil. Vil du gerne undgå ventetid og komme hurtigt til? Book din tid her nederst på siden, så står vi klar til at tage imod dig, når du kommer.

Book tid til din bil online

Vil du spare tid, når din bil skal på autoværksted? Book din værkstedstid eller serviceeftersyn med det samme, så slipper du for ventetiden, når du kommer. Vi står nemlig klar til at tage imod dig og din bil, og du kan køre direkte frem til din aftale. Så sikrer vi at der bliver taget hånd om din bil.

Er din bil blevet skadet?

Har du været ude for et uheld eller er din bil blevet skadet? Kom ind til os med det samme, så sørger vi for at få repareret din bil hurtigt og effektivt. Vi beholder din bil i reparationsperioden, der ligger på 3-5 arbejdsdage – selvfølgelig afhængigt af den aktuelle skade.

I denne periode stiller vi selvfølgelig en GRATIS lånebil til rådighed, så du kan få din dagligdag til at hænge sammen.

Serviceeftersyn

Skal din bil til serviceeftersyn? Vi tager os kærligt af den og sørger for, at den er helt i top, når du henter den. Vi har den oftest klar samme dag, som du afleverer den hos os til serviceeftersyn. Alle vores serviceeftersyn er selvfølgelig autoriserede, hvilket er din garanti for høj kvalitet.

Vil du være sikker på, at vi har tid til at tage imod dig, når du kommer? Book tid til din service med det samme, nederst på siden.

Autoristerede værksted

På vores værksted står dygtige, uddannede mekanikere klar til at servicere dig, så du ved, at din bil er i de rette hænder. Som et autoriseret værksted sørger vi for, at din garanti er sikret, da vi laver garanti- og kulancereparationer. Vi rådgiver dig hele vejen, til at få den bedste service og holde garantierne på din bil.

Vi hjælper dig fx med at opretholde din rustgaranti ved at tilbyde GRATIS rustkontrol af din bil.

Fordele ved at vælge et autoriseret værksted

Både skadescenter og mekanisk værksted

Vi har både mekanisk værksted og karrosseri- eller pladeværksted, som er det, vi kalder et skadecenter.

Grenaa

På vores værksted i Grenaa er vi certificerede i bilmærkerne:

  • – Opel
  • – Peugeot

Vi står altid til rådighed med kvalificeret og kompetent rådgivning og assistance for dig og din bil.

Beregn byttepris

Book prøvetur