Dit personlige værksted

Skal din bil på værksted? Har du brug for service?

Vi er dit lokale værksted i hele Østjylland, hvor vi tilbyder personlig rådgivning og service. Vi er en familieejet virksomhed, med stor fokus på tillid og tryghed. Din bil er derfor i sikre og kompetente hænder på vores værksteder.

Vores bedste automekanikere står altid klar til at hjælpe dig på vores værksteder i både Hadsten, Grenå og Risskov. Vi dækker hele Østjylland, så du kan få fat på os, lige når du har brug for os, om det er til serviceeftersyn eller reparation af din bil.

Vi har altid faste værkstedspriser, så du slipper for ubehagelige overraskelser, og vi leverer altid høj service til din bil. Vil du gerne undgå ventetid og komme hurtigt til? Book din tid her nederst på siden, så står vi klar til at tage imod dig, når du kommer.

 

Book tid til din bil online

Vil du spare tid, når din bil skal på autoværksted? Book din værkstedstid eller serviceeftersyn med det samme, så slipper du for ventetiden, når du kommer. Vi står nemlig klar til at tage imod dig og din bil, og du kan køre direkte frem til din aftale. Så sikrer vi at der bliver taget hånd om din bil.

Du kan booke tid her: Klik her

Er din bil blevet skadet?

Har du været ude for et uheld eller er din bil blevet skadet? Kom ind til os med det samme, så sørger vi for at få repareret din bil hurtigt og effektivt. Vi beholder din bil i reparationsperioden, der ligger på 3-5 arbejdsdage – selvfølgelig afhængigt af den aktuelle skade.

I denne periode stiller vi selvfølgelig en GRATIS lånebil til rådighed, så du kan få din dagligdag til at hænge sammen.

Serviceeftersyn

Skal din bil til serviceeftersyn? Vi tager os kærligt af den og sørger for, at den er helt i top, når du henter den. Vi har den oftest klar samme dag, som du afleverer den hos os til serviceeftersyn. Alle vores serviceeftersyn er selvfølgelig autoriserede, hvilket er din garanti for høj kvalitet.

Vil du være sikker på, at vi har tid til at tage imod dig, når du kommer? Book tid til din service med det samme, nederst på siden.

Tre autoristerede værksteder

På alle vores værksteder står dygtige, uddannede mekanikere klar til at servicere dig – og alle tre er autoriserede værksteder, så du ved, at din bil er i de rette hænder. Som et autoriseret værksted sørger vi for, at din garanti er sikret, da vi laver garanti- og kulancereparationer. Vi rådgiver dig hele vejen, til at få den bedste service og holde garantierne på din bil.

Vi hjælper dig fx med at opretholde din rustgaranti ved at tilbyde GRATIS rustkontrol af din bil.

Vælger du i stedet, at gå til et uautoriseret værksted kan de ikke lave garantireparationer eller rustkontroller, og du mister sikkerheden, du har i dine garantier.

Både skadescenter og mekanisk værksted

På alle vores tre lokationer har vi både mekanisk værksted og karroseri- eller pladeværksted, som er det, vi kalder et skadecenter.

Risskov

På vores værksted i Risskov er vi certificerede i bilmærkerne Opel, Toyota og Chevrolet.

Vi står altid til rådighed med kvalificeret og kompetent rådgivning og assistance for dig og din bil.

Hadsten

I Hadsten har vi autorisation af følgende mærker; Opel og Toyota.

Vi er altid klar til at servicere dig og din bil, så I bliver kørende igen.

Grenaa

I Grenaa er værkstedet autoriseret i bilmærkerne Opel, Peugeot og Mitsubishi.

Vi tilbyder altid professionel og personlig service, så der hurtigt og effektivt bliver taget hånd om dine problemer.

 


kvalitetsstempel_bonusvaerksted

Falck Bonus Værksted

Vi er stolte over at være blevet Falck Bonus Værksted.

For at blive optaget som Falck Bonusværksted skal værkstederne opfylde en række strenge adgangskriterier og kvalitetskrav. Det sikrer, at du trygt kan aflevere din bil til Anders Petersen Automobiler og få den bedste service og reparation til en fair pris

Hos Falck kan du få bonus på alle dine værkstedsbesøg. Det betyder, at du opsparer 10% i bonus når du får lavet din bil hos os. Din bonus bliver fratrukket din næste betaling af dit Falck abonnement, eventuelt overskydende bonus bliver udbetalt på en check.

Når du benytter et Falck Bonusværksted får du: 

  • Tre års garanti på reparationer og nye dele
  • Fri lånebil – Ved nedbrud el. planlagt værkstedsbesøg
  • Ventetidsgaranti

Du kan læse mere ved at klikke her


Spørgsmål?

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til din noget på din bil. Vi er sikre på, at vores mekanikere og fagfolk kan rådgive dig, og har et svar.