Se vores åbningstider i Julen for afdelingerne – Risskov  |  Grenaa  |  Hadsten

OPEL FORSIKRING

Opel forsikring er skræddersyet til din Opel

Med Opel forsikring bliver din bil repareret på et autoriseret Opel værksted. Det sikrer dig reparationer af den bedste kvalitet, services uden ekstra omkostninger og et minimum af besvær, hvis du skulle komme ud for et uheld. Værkstedet står altid klar til at hjælpe dig og opfylde de behov, du og din Opel har. Med Opel Forsikring bliver din bil repareret på et autoriseret Opel værksted. Det sikrer dig reparationer af den bedste kvalitet, services uden ekstra omkostninger og et minimum af besvær, hvis du skulle komme ud for et uheld. Værkstedet står altid klar til at hjælpe dig og opfylde de behov, du og din Opel har.

Opel Forsikring tilbydes i samarbejde med If, som er Nordens største forsikringsselskab. Vi lægger vægt på tryghed, kvalitet, dækning og en konkurrencedygtig pris.

Ny Opel ? Du er forsikret fra start

Når du køber en ny eller max 5 år gammel Opel hos en autoriseret Opel forhandler, får du automatisk en måneds forsikring med uden beregning. Forsikringen indeholder både ansvars- og kaskoforsikring, og du er fuldt dækket.

Dine fordele ved “Forsikret fra start:

Læs mere om "Forsikret fra start"

“Forsikret fra start” er en helt særlig forsikring, du får med gratis den første måned, når du køber en fabriksny Opel. Det indebærer kasko- og ansvarsforsikring. 

Opel forsikring til dig, der allerede har en Opel

Har du allerede har en Opel, eller du er ved at købe en Opel, som er mere end 5 år gammel, så kan du købe din Opel Forsikring hurtigt og nemt hos If. Køber du en Opel forsikring får du ro i sindet, da du ved, at dit autoriserede Opel værksted giver dig de nødvendige serviceydelser, hvis du skulle komme ud for et uheld.

Opel Forsikring omfatter:

Beregn byttepris

Book prøvetur