Se vores åbningstider i Julen for afdelingerne – Risskov  |  Grenaa  |  Hadsten

1 ud af 1

Køb din nye Opel Mokka

Opel Mokka er en SUV i særklasse. Den byder på en sprød kombination af strømlinet design, fantastisk interiør og uovertrufne, højteknologiske motorer, som løfter din køreoplevelse til nye højder.

Kontantpris fra

289.990 kr.

Privatleasing fra

2.895 kr./md.

Drømmer du om en lækker, topmoderne SUV med alt det nyeste inden for teknologi og sikkerhed, så er Opel Mokka lige sagen. Mokka har et unikt, dynamisk design med perfekte proportioner samt et dristigt udtryk, der gør, at bilen skiller sig klart ud fra mængden. Når du køber din nye Mokka, har du mulighed for at tilpasse bilen og gøre den ekstra iøjnefaldende blandt andet med lister til sidevinduerne i rød, sort og sølv. Du kan også vælge at fremhæve dens dynamiske udtryk med et udvalg af sporty alufælge.

Opel Mokka er lækkert og luksuriøst indrettet. Kabinen er rummelig og byder på indbydende, formstøbte sæder, som sikrer dig maksimal komfort. Dertil indeholder den mange gennemtænkte løsninger, der øger bilens fleksibilitet. Blandt andet kan bagsæderne foldes ned i forholdet 40:60 for at øge bagagerumspladsen, så du altid er klar til, hvad næste tur bringer.

Motorudvalget i Opel Mokka består af en 1.2-liters benzinmotor med enten 100 eller 130 heste, en 1.5-liters dieselmotor med 110 heste samt enten en 6-trins manuel eller en 8-trins automatisk gearkasse. Uanset hvilken variant du vælger, får du en højeffektiv drivlinje samt enestående kørekontrol. Mokka er ikke bare kraftfuld, den omsætter også styrken effektivt og intelligent ved at kombinere ydeevne med smarte funktioner og avanceret teknologi. Det sikrer dig en køreoplevelse uden lige.

Sikkerhed

Opel Mokka indeholder alt, hvad du kan forvente inden for moderne sikkerhedsteknologi inklusiv adaptiv fartpilot, som sikrer en konstant afstand til den forankørende bil, automatisk nødbremse, som sørger for at undgå kollisioner med andre biler eller fodgængere, 180 graders bakkamera, som fremhæver genstande i nærheden både bag og rundt om bilen og parkeringssensor, så du nemt og hurtigt kan foretage en perfekt parkering. Mokka blev desuden sikkerhedstestet af Euro NCAP i 2021 med fire stjerner til resultat, så du kan trygt hoppe ind bag rattet.

Highlights

Udstyrsvarianter

Opel Mokka kommer i flere forskellige udstyrsvarianter. Oplev dem alle herunder.

Niveau 1: Style

Niveau 2: Edition

Niveau 3: GS Line

Bestil en prøvekørsel

Udfyld formularen herunder

Brugte Opel Mokka til salg

Beregn byttepris

Book prøvetur