Vi holder helt julelukket fra d. 23 dec. – 1. jan. – Dørene åbner igen Tirsdag d. 2 jan. 2024

Service- og reparationsabonnement

Autoværksted baseret på tillid

Med et service- og reparationsabonnement er der altid styr på økonomien. Du betaler en fast pris hver måned og kan vinke farvel til alle uforudsete udgifter til service og vedligeholdelse af din bil samt uforudsete reparationer.

Med et service- og reparationsabonnement får du:

Når vores autoriserede værksted servicerer din bil, er du sikret specialuddannede mekanikere, der udelukkende benytter originale reservedele. Ydermere sikrer du dig mod evt. frafald af fabriksgaranti ved fejlreparationer udført af uautoriserede værksted.

Tegn et service- og reparationsabonnement på din bil hos Anders Petersen Automobiler. Med et service- og reparationsabonnement er du altid godt kørende. Din bil bliver serviceret på et af vores autoriserede værksteder efter alle fabrikkens forskrifter. Aftalen tilpasses til dit kørselsbehov, og du vælger selv, hvor længe aftalen skal løbe. Den faste månedlige ydelse gør, at du aldrig skal være bekymret for uventede værkstedsregninger. Prøv vores prisberegner nedenfor og find den aftale, som passer til dit behov. Specifikationerne for service- og reparationsabonnementet fremgår af kontrakten, som vil fremkomme ved beregning nedenfor. Ønsker du at tegne et service- og reparationsabonnement, kan du enten maile kontrakten til os på info@apabiler.dk eller ringe på tel:+45 87 41 58 00 – Vi står klar til at hjælpe dig.

Beregn byttepris

Book prøvetur