Vi holder ferielukket i ugerne 31 + 32 | Gældende fra den 29. Juli 2024

Leasing tilpasset dine behov

Vi giver dig mulighed for at tilpasse en leasingaftale, så den dækker dine behov, hvad end du er privatperson eller erhvervskunde. Hos os får du kyndig rådgivning omkring hvilken leasingaftale, der passer bedst til dig og opfylder dine specifikke behov.

Anders Petersen Automobiler er en familieejet virksomhed med stort fokus på personlig service. Derfor er det vigtigt for os at skabe en relation med tillid og tryghed, når du skal lease en bil hos os.

Vi opdeler vores leasingmuligheder i tre overordnede kategorier:

Privatleasing, Erhvervsleasing og Flexleasing

Det gør vi for at kunne tilbyde den bedst tilpassede og mest optimale leasingaftale til alle vores kunder. Vi har et stort udvalg af brugte og nye modeller til leasing med lav udbetaling og lav månedlig ydelse – så du nemt og hurtigt kan komme ud og køre i din drømmebil.

Book en salgsrådgiver

Book tid allerede i dag, og få en snak med en af vores flinke og kompetente rådgivere.

Privatleasing

Med en fast månedlig ydelse er du sikret mod uforudsete udgifter, da bl.a. service er en del af leasingaftalen. Desuden undgår du at skulle tænke på værditab på bilen, da den blot skal afleveres tilbage til os, når leasingperioden er overstået. 

Book en tid hos vores rådgiver nederst på siden, og hør mere om hvordan vi sammen kan lave den perfekte aftale for dig. 

Du har styringen

Privatleasing giver dig styringen over faste udgifter og månedlig ydelse i forbindelse med din bil og dit kørselsforbrug. Du kan nyde glæderne ved at have en bil uden, at få bekymringerne om reparationer, pludselige økonomiske udgifter eller værditab med oven i hatten. Vi har nemlig inkluderet udgifterne til serviceeftersyn og uforudsete værkstedsbesøg i den faste månedlige ydelse, du betaler for at lease. Selvfølgelig leveret med vores personlige service og gode rådgivning.

Dine muligheder

Privatleasing giver dig muligheden for nemt og sikkert at udskifte din bil med en ny, når din aftale udløber. Du får fuld råderet over bilen som dens faste bruger, dog uden at eje den. Vi kalder det “lejet ejerskab”.

Du har selvfølgelig også mulighed for at give den leasede bil dit eget personlige præg. Dette kan gøres igennem tilvalg af forskelligt fabriksudstyr og eftermonteret udstyr. På baggrund af hvilket udstyr du vælger, beregner vi et samlet leasingtilbud til dig.  

Hvem må køre bilen?

Du er registreret som bilens bruger og har derfor råderet over den. Du må derfor gerne låne den ud til familie og venner i ny og næ. Vi anbefaler dog, at du undersøger, hvad dit forsikringsselskab har fastsat af regler og eventuelle begrænsninger for, hvem der må bruge bilen.

Leasingperiode og –aftale

Ved leasingperiodens begyndelse anslår vi kørselsforbrug og aftaler længden af perioden. Således får vi tilpasset en kontrakt til dine personlige behov og minimerer risikoen for, at du skal betale ekstra for dit kilometerforbrug.

Leasingaftalen bygger på en standardkontrakt udarbejdet i samarbejde med FDM og Finans og Leasing, for at sikre dig større tryghed.

Når leasingperioden ophører, returneres bilen i den stand, som er forventelig i forhold til dens alder og forbrug. Den vil i denne sammenhæng blive gennemgået, og du vil få en afleveringsrapport som kvittering for endt leasingperiode.