Hjulskift

Vores professionelle mekanikere tager sig godt af din bil

Hvornår er det tid til at få skiftet fra sommerhjul til vinterhjul?

Tommelfingerregel: skift til vinterdæk når du stiller uret til vintertid. Vinterdæk har en anden gummiblanding og mønsterdesign, der er designet specielt til vintervejr.

Hvis du ikke allerede har fået ombyttet, eller bestilt tid til ombytning, bedes du i egen interesse gøre det snarest og vi skifter gerne dine hjul mens du venter.

Effektivt hjulskifte

Er det ved at være tid til at få skiftet til sommer- eller vinterdæk? Så besøg vores autoriserede værksted i Bilbyen, Risskov. Vi sørger for professionel og hurtig skifte af dine dæk, så du kan færdes sikkert i trafikken vinteren over.

Værkstedernes åbningstid er 7.30 – 15.30 (fredag 15.00)

Du kan nu booke tid online på: https://apa.onlinebooq.dk

Der kan du selv vælge dato og tid når det passer dig.

Du er naturligvis velkommen til at kombinere monteringen af vinterhjul med et service, hvis det er ved at være ved den tid – Hør vores værkfører herom, hvis du er i tvivl.

Hvis din bil er monteret med alufælge og fælglåse, husk da venligst at have eventuelle speciel møtrikker og nøgle / adapter med ved ombytning.

Anders Petersen Automobiler, Hjuleskifte, Værksted Opel

Dækcenter

Hos Anders Petersen Automobiler har vi altid skarpe priser på dæk til både person- og varebiler.

Dette gælder dæk fra de fleste anerkendte dækfabrikanter: 

  • Michelin
  • Bridgestone
  • Goodyear
  • Continental

Bliver dine hjul opbevaret eller skiftet i forbindelse med dit FALCK abonnement, bedes du bestille tid på www.falck.dk eller ringe til FALCK på telefon: 70 25 04 80

 

Bliver dine hjul opbevaret eller skiftet i forbindelse med dit TRYG abonnement, bedes du kontakte TRYG på www.tryg.dk eller ringe til TRYG på telefon: 70 11 20 00